Patch pentru constipație

Patch-ul pentru constipație a fost lansat în 2002 și este popular în rândul clienților pentru un tratament bun pentru constipație.
Este potrivit pentru plasturele externe din polimeri solubili în apă.
Acest plasture de constipație este utilizat pe ombilic și este inofensiv pentru ficat și nu irită pielea.
Vorbeste acum

Detalii produs

Patch-ul pentru constipație a fost lansat în 2002 și este popular în rândul clienților pentru un tratament bun pentru constipație. Este potrivit pentru plasturele externe din polimeri solubili în apă. Acest produs poate îmbunătăți eficient simptomele de constipație prin întărirea stimulării colonice, cum ar fi creșterea numărului de mișcări ale intestinului, făcând scaunul moale și lipsit de sânge în scaun. Acest plasture de constipație este utilizat pe ombilic și este inofensiv pentru ficat și nu irită pielea.

Ingrediente de plasture pentru constipație: cuisoare, magnolie angelică, coajă de scoică, coajă, piuliță de betel, codonopsis, nucă areca.

Patch-ul de constipație are funcția de a promova secreția intestinală, de a îmbogăți intestinele, de a regla qi și de a îndepărta umflarea, îmbunătățirea peristaltismului intestinal, promovarea defecării, hrănirea sângelui și promovarea circulației sângelui, îmbunătățirea funcției de conducere intestinală și nu rănirea tractului intestinal.

Anchetă