Tencuiala de hiperplazie la sân

Tencuiala de hiperplazie la sân

Tencuiala de hiperplazie mamară este un supliment extern pentru sănătate feminin pentru hiperplazie mamară, sângeri și dureri cauzate de disconfort. După aplicarea tencuielii, poate reduce inflamația și reduce umflarea, îmbunătățește microcircularea; deschideți rapid tubul glandular al siltului, astfel încât masa să se înmoaie treptat până când dispare, permițând pacientului să se recupereze complet.
Vorbeste acum

Detalii produs


Tencuiala de hiperplazie mamară este un supliment extern pentru sănătate feminin pentru hiperplazie mamară, sângeri și dureri cauzate de disconfort. În prezent, 30% -40% dintre femeile adulte suferă de diferite grade de boală la sân, iar incidența este în creștere. Prin urmare, prevenirea și tratamentul bolilor de sân au devenit o problemă importantă în menținerea sănătății femeilor. Medicina tradițională chineză are un istoric de peste 2.000 de ani de tratament pentru bolile de sân și a acumulat bogate teorii de bază, metode de tratament și experiență în prevenirea și reglarea bolilor de sân.

instrucție

Ștergeți sânul cu apă caldă, aplicați tencuiala pe zona durerii, folosiți 1-2 zile pentru o tencuială și 3-5 ore înainte de a utiliza următoarea tencuială. O perioadă de tratament este de 5 tencuieli și 3-4 tratamente sunt recomandate pentru cele mai bune rezultate.

funcţii

Tencuiala hiperplazia mamară are ca efect promovarea circulației sângelui, ameliorarea durerii și ameliorarea durerii. După aplicarea tencuielii, poate reduce inflamația și reduce umflarea, îmbunătățește microcircularea; deschideți rapid tubul glandular al siltului, astfel încât masa să se înmoaie treptat până când dispare, permițând pacientului să se recupereze complet.

Anchetă