Tencuiala de calmare a durerii

Acest plasture este o combinație organică cu componente eficiente din medicina tradițională chineză și materiale cu infraroșu îndepărtat. Faceți absorbția durabilă. Cu funcții de reumatism îndepărtarea, dezumidificarea, activarea sângelui și acesodina, relaxarea mușchilor și tendoanelor și îndepărtarea obstrucției.

Detalii produs

Numele produsului : Patch meridiene de dragare Qian

Introducerea produsului : Acest plasture este o combinație organică cu componente eficiente ale medicinei tradiționale chineze și a materialelor cu infraroșu îndepărtat. Faceți absorbția durabilă. Cu funcții de reumatism îndepărtarea, dezumidificarea, activarea sângelui și acesodina, relaxarea mușchilor și tendoanelor și îndepărtarea obstrucției.

Ingrediente: Gaultheria yunnanensis, Kudo, Aralia, Angelica, erberry, Gentiana macrophylla Pall, coaja Girald Daphne, radix clematidis, East Green Oil, Pudre ceramice cu infraroșu îndepărtat, Magnet.

Eficacitatea sănătății : eliminarea reumatismului, dezumidificarea, activarea sângelui și acesodina, relaxarea mușchilor și tendoanelor și eliminarea obstrucției.

Funcții: Acest produs este un produs de îngrijire a sănătății pentru uz extern. Benifit pentru gât, umăr, talie, picior, genunchi și alte disconfort articular cauzate de răceala vântului și rău umed

Metoda de utilizare: Utilizare externă. Curățarea părții înainte de lipire, Îndepărtați membrana de izolare, apoi puneți partea din mijloc în punctul de disconfort și plat. Fiecare plasture va fi disponibil pentru 24 de ore

Licență de producție Card Cardul de asigurare de sănătate Shaanxi nr.05020127

Standard Enterprise : Q / XSY001-2014

Anchetă