Medicament Plăcuțe de calmare a durerii

Plastul medicamentos pentru calmarea durerii este o cremă eficientă pe bază de plante, cu un fond științific.
Magnetul din centrul plasturelui poate genera unde magnetice (lungimi de undă de aproximativ 4-14 metri) care pot trece prin pielea adâncă de 8-12 cm și pot fi prelucrate magnetic.
Efectul terapeutic al medicamentului durează 12 ore.

Detalii produs

Descriere

Plastul medicamentos pentru calmarea durerii este o cremă eficientă pe bază de plante, cu un fond științific. Magnetul din centrul plasturelui poate genera unde magnetice (lungimi de undă de aproximativ 4-14 metri) care pot trece prin pielea adâncă de 8-12 cm și pot fi prelucrate magnetic. Efectul terapeutic al medicamentului durează 12 ore.

Ingrediente medicamentoase pentru tratarea durerilor de ipsos: Gaultheria yunnanensis, Kudo, Aralia, Angelica, erberry, Gentiana macrophylla Pall, coaja Girald Daphne, radix clematidis, East Green Oil, Pudre ceramice cu infraroșu îndepărtat, Magnet.

Caracteristici

Patch-ul de calmare a durerii din ipsos conține substanțe active speciale, factori activi biologic, care pot activa funcția organului, pot îmbunătăți microcirculația, accelera absorbția de nutrienți și transformă celulele patologice în celule sănătoase. Activează formarea celulelor, corectează genele patologice și le transformă în gene normale. Prin urmare, tencuiala poate ameliora de asemenea durerea și inflamația.

instrucție

Uz extern. Curățați piesele înainte de a lipi, îndepărtați bariera, apoi așezați partea din mijloc pe punctul inconfortabil și așezați-o plat. După 12 ore de utilizare, lăsați-vă pielea să se odihnească și nu folosiți o altă cremă de artrită timp de 6 ore în aceeași zonă a pielii.

avantaje

1. Complet în siguranță

Odată cu tencuiala, medicamentul poate intra în piele și poate evita orice reacții adverse ale administrării orale asupra stomacului, intestinelor, ficatului și rinichilor.

2. Ingrediente unice

Ingredientele conținute în tencuială pot atenua durerea și pot îmbunătăți vindecarea sursei de durere. Ingredientele unice dovedesc efectul său remarcabil și terapeutic.

3. Aplicație convenabilă

Aplicați tencuiala direct pe sursa durerii. Unguentul nu se va revărsa și nu va rămâne reziduuri pe piele. Tencuiala nu cade și nu pată hainele. Este sigur și hipoalergenic.

Anchetă