Cine suntem noi?

Shaanxi Taibai Mountain Natural Plant Development Co., Ltd., care a fost înființată în 2010 și este specializată în plantarea, cercetarea și dezvoltarea, producerea și prelucrarea plantelor medicinale naturale orale, turismul de sănătate și Xi'an Sanjia Pharmaceutical Co., Ltd. care a fost infiintata in 1999, este situata in Xi'an Hi-tech Dezvoltare industriala, specializata in cercetare-dezvoltare, productie si comercializare de preparate absorbante transdermice apartin unui grup de investitii.


yaowangcha.jpgYaoWang Tea.jpgbanner33.jpgt01ba99ccd389d6d100.jpg


Fabrică de cercetare și dezvoltare

Compania acordă importanță cercetării și dezvoltării științifice. toate produsele sale sunt dezvoltate de sine cu drepturi de proprietate intelectuală independente, renumite în China continentală, unele produse exportate în Rusia, Asia de Sud-Est.

Compania are două FACTORII care respectă reglementările guvernamentale și normele industriei. Mai ales baza fabricii din județul Taibai, care are propria materie primă pentru producție, provin de la 2500-3000 de metri deasupra nivelului mării, zone fără poluare din muntele Taibai, principalul vârf al muntelui Qinling. Aceste materii prime din medicina tradițională chineză conțin ingrediente eficiente ridicate, unele fiind unice Muntelui Taibai, asigurând astfel un efect mai bun al produselor noastre.

Una dintre fabrici este specializată în producerea de preparate externe, inclusiv petice, unguente, geluri , lichide etc., de asemenea, se poate face oem. Un altul este specializat în producerea de preparate orale, cum ar fi ceaiul înlocuitor , băutura solidă etc.


relax tea.jpg3 (9).jpg000-eTzEkyOcCHbh.jpg1463464731581893.jpg


Premii și recunoaștere

În ultimii ani, am primit diverse onoruri și felicitări din partea guvernului, precum „întreprinderile private de știință și tehnologie din provincia Shaanxi”, „întreprinderea industrială lider în industrializarea agricolă a orașului Baoji”, „Asociația întreprinderilor comerciale externe Shaanxi” , "" Marca cunoscută Shaanxi " , etc. unele dintre produse au fost brevetat pentru invenții.


prostate problems.jpg生态原产地产品保护证书.jpgMenstrual Symptom Relief.jpgprostate patches.jpg


Certificare

Am trecut de „ certificarea QS ”, am obținut certificarea „ISO9001” , „ HACCP ” a sistemului de management al calității și „Calificarea la export a întreprinderilor de producție alimentară”. Ceaiul YaoWang a fost identificat drept „ Produsul celebru al provinciei Shaanxi ”, a obținut, de asemenea, „ Certificarea Națională a Alimentelor Organice ” și „ Certificarea Națională de Origine Ecologică ”. Vă rugăm să ne contactați , vor fi furnizate mai multe informații.


Orignal.jpghealthTea.jpgexport.jpgHACCP.jpg

antivirus tea.jpgbeauty slim tea.jpghealth tea.jpgryzz.jpg